Projects not opening (chrome/chromebook)


#1

EDIT: At about 4pm January 29 this issue resolved, and my projects started opening again.

Project url: https://rstudio.cloud/project/182903

I'm having an issue similar to the one described in this topic -- i.e. when I try to access a project I get the never-ending spinning whriligig.

Like the user who posted that topic, I'm trying to access my projects using a chromebook. However, I'm using the current stable release. Here's the release information:

Platform
11151.113.0 (Official Build) stable-channel peppy
Firmware
Google_Peppy.4389.117.0
Channel
Currently on stable
Blink
537.36 (@ab04191dbdc8146b84b76a6e91a762b88574eaa4)
V8
7.1.302.33
User Agent
Mozilla/5.0 (X11; CrOS x86_64 11151.113.0) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/71.0.3578.127 Safari/537.36
Command Line
/opt/google/chrome/chrome --ppapi-flash-path=/opt/google/chrome/pepper/libpepflashplayer.so --ppapi-flash-version=32.0.0.101 --ui-prioritize-in-gpu-process --use-gl=egl --enable-native-gpu-memory-buffers --gpu-sandbox-failures-fatal=yes --enable-logging --log-level=1 --use-cras --enable-wayland-server --user-data-dir=/home/chronos --login-profile=user --has-chromeos-keyboard --guest-wallpaper-large=/usr/share/chromeos-assets/wallpaper/guest_large.jpg --guest-wallpaper-small=/usr/share/chromeos-assets/wallpaper/guest_small.jpg --child-wallpaper-large=/usr/share/chromeos-assets/wallpaper/child_large.jpg --child-wallpaper-small=/usr/share/chromeos-assets/wallpaper/child_small.jpg --default-wallpaper-large=/usr/share/chromeos-assets/wallpaper/oem_large.jpg --default-wallpaper-small=/usr/share/chromeos-assets/wallpaper/oem_small.jpg --default-wallpaper-is-oem --enable-consumer-kiosk --enterprise-enrollment-initial-modulus=15 --enterprise-enrollment-modulus-limit=19 --login-manager --first-exec-after-boot --vmodule=nss_cert_database_chromeos=1,*/assistant/*=1,*chromeos/login/*=1,auto_enrollment_controller=1,*/ui/ozone/*=1,*/ui/display/manager/chromeos/*=1,*night_light*=1,update_engine=1,component_updater_service=1,power_button_observer=2,webui_login_view=2,lock_state_controller=2,webui_screen_locker=2,screen_locker=2
Build Date
Friday, January 11, 2019

Output from the console when I click on a link to a project:

connecting to https://rocdaddy.rstudio.cloud/8ad6d6bd5f5743c185b6cd5108b7b31d/
(index):75 Application not loaded. Retrying in 250ms
(index):75 Application not loaded. Retrying in 500ms
(index):75 Application not loaded. Retrying in 750ms
(index):75 Application not loaded. Retrying in 1000ms
(index):75 Application not loaded. Retrying in 1250ms
(index):75 Application not loaded. Retrying in 1500ms
(index):75 Application failed to load after 10s seconds. Reloading.
(index):75 Application not loaded. Retrying in 250ms
(index):75 Application not loaded. Retrying in 500ms

(and so on ad-infinitum)

Any thoughts?

Thanks!


#2

There's different reasons for why this could be happening. Is this happening on this particular project or on every project that you're opening?

Sean


#3

Hi Sean:

thanks for your reply!

since it's stopped happening, I don't have a way to check that.

but if it happens again, I'll make sure to check all projects and let y'all know!